Det fortæller mine kunder

Jeg startede hos Lior i forsommeren 2020. På det tidspunkt havde jeg i længere tid døjet med spændinger i lænden, skuldrene og nakken, hvilket gav mig hovedpine næsten dagligt. Det var motivationen for at starte ’Alexander teknik’, som jeg har haft gode erfaringer med en del år tilbage. 

I det første halve år var jeg hos Lior to gange om ugen og efter et par måneder forsvandt spændingerne stort set. I den senere tid har vi især arbejdet med hofter og knæ for at blive mere ubesværet i bevægelserne. 

Noget jeg sætter stor pris på i Liors undervisning er hans lyst og evne til at forklare, hvad der foregår i de forskellige øvelser og hvor man lægger fokus. Det øger indlæringsevnen betydeligt og har skærpet min nysgerrighed for at kunne mærke, hvordan kroppen fungerer og dermed hvad man kan gøre for at blive mere let og fri i bevægelserne.
Torben

“Jeg har, igennem Alexanderteknik med Lior, oplevet at styrke min ryg og få en ny bevidsthed om bedre bevægelsesmønstre. Jeg har, efter hver undervisningssekvens, oplevet en styrke og smertelindring i ryggen. Det kan på det varmeste anbefales. “
Simon